BERGENSJAKK

Forslag om sammenslåing av NSF og USF

Norges Sjakkforbund (NSF) har sendt ut følgende informasjon angående en mulig sammenslåing med Ungdommens Sjakkforbund (USF):

Forslag om sammenslåing av NSF og USF

Norges Sjakkforbund og Ungdommens SjakkforbundNSFs kongress og USFs årsmøte vedtok i 2021 å utrede en mulig sammenslåing av de to forbundene.

Styrene nedsatte høsten 2021 et utvalg for å vurdere konsekvensene av en sammenslåing, basert på deres utredning ønsker nå styrene å gå videre mot å fremme sak om sammenslåing på årets kongress og årsmøte.

Klubber og kretser gis nå anledning til å be om innspill-/informasjonsmøter med styrene og utvalget. Følg denne lenken til sjakk.no for å finne utvalgets rapport, og for å finne skjema for å sende forespørsel om møte.

Vennlig hilsen
Eirik Natlandsmyr
Generalsekretær