BERGENSJAKK

ChessParty – svar på kommentar fra NSFs Sentralstyre

GM Kjetil A. Lie og IM Espen Lie svarer på Sentralstyrets kommentar til kronikken om ChessParty:

ChessParty – svar på kommentar fra NSFs Sentralstyre

ChessPartyAv Kjetil Aleksander Lie og Espen Lie, medlemmer av Norges Sjakkforbund
Porsgrunn, 13. mars 2020

I anledning vår kronikk fra 10. mars der vi rettet skarp kritikk mot Norges Sjakkforbunds (NSF) valg av Oslofjord Convention Center (OCC) som arrangørsted for sjakkfestivalen Chessparty og åpenheten rundt dette, kom NSFs Sentralstyre med en kommentar 12. mars. Mange av deres uttalelser i denne kommentaren bekrefter og forsterker dessverre vårt klare inntrykk av at norsk sjakk lider under en ledelse som viser mangel på vurderingsevne, dømmekraft og respekt for sine medlemmer.


Hele svaret kan finnes på PDF-format her hos Bergensjakk:
LES MER