BERGENSJAKK

ChessParty – et fantastisk initiativ som må tåle et kritisk blikk

Vi har mottatt en kronikk fra GM Kjetil A. Lie og IM Espen Lie som omhandler ChessParty:

ChessParty – et fantastisk initiativ som må tåle et kritisk blikk

ChessPartyAv Kjetil Aleksander Lie og Espen Lie, medlemmer av Norges Sjakkforbund
Porsgrunn, 9. mars 2020

Norges Sjakkforbund (NSF) arrangerer «ChessParty» 22.-24. mai 2020, i samarbeid med chess.com, chess24, Oslofjord Convention Center og eventbyrået Kjentfolk. Festivalen er en skikkelig storsatsing, med aktiviteter og turneringer for verdensstjerner, norgeseliten, nybegynnere og mer erfarne sjakkspillere i alle aldre, skoleklasser og andre sjakkinteresserte. Det er duket for en fantastisk sjakkfest med stort fokus på det sosiale, der NSF har alle muligheter til å spre sjakkglede og øke sjakkinteressen både innenfor og utenfor Norges grenser. Imidlertid ser det ut til at det høyeste organet for norsk sjakkliv har gjort grove feilvurderinger når det gjelder valg av arrangørsted og åpenheten rundt dette.


Hele kronikken kan finnes på PDF-format her hos Bergensjakk:
LES MER