BERGENSJAKK

ChessParty – Sentralstyrets kommentarer til kronikk på Bergensjakk

Sentralstyret i Norges Sjakkforbund svarer på brødrene Lies kronikk om ChessParty:

ChessParty – noen kommentarer til kronikk
på Bergensjakk 10.03.20 fra NSFs Sentralstyre

ChessPartyKjetil A Lie og Espen Lie har i en kronikk på Bergensjakk 10. mars noen kommentarer til det store sjakk-arrangementet ChessParty i mai 2020, der NSF er medarrangør. Det er fint med denne typen engasjement, og vi er glade for at kronikkforfatterne kan se at ChessParty vil bli en fantastisk sjakkfest med stort fokus på det sosiale, og med aktiviteter og turneringer for svært mange av verdensstjernene, for norgeseliten, nybegynnere og mer erfarne sjakkspillere i alle aldre, skoleklasser og andre sjakkinteresserte.

Det synes allikevel nødvendig med noen oppklarende kommentarer, ikke minst siden Lie-brødrene også kommer med en del betraktninger om Sentralstyrets håndtering av saken.


Hele svaret kan finnes på PDF-format hos Sjakk.no:
LES MER