BERGENSJAKK

Nytt oppgavehefte: 111 sjakk matt i 2 trekk

Vi viderbringer følgende lansering fra Norsk Sjakkforlag:

Nytt oppgavehefte: 111 sjakk matt i 2 trekk

111 sjakk matt i 2 trekk

I disse dager utgir Norsk Sjakkforlag heftet 111 sjakk matt i 2 trekk som er det fjerde oppgaveheftet i Sjakkskolen-serien med Øystein Brekke som forfatter.

Fra tidligere finnes «111 sjakk matt i 1 trekk», «111 sjakktrekk som vinner» og «111 smarte sjakktrekk». De fire heftene er populære supplement til lærebøkene Sjakkskolen 1, 2 og 3, eller også den større boka «Lær sjakk, fra begynner til turneringsspiller».

Heftene brukes mye til undervisning i grupper, for voksne eller barn, og står også godt på egne bein. 111 sjakk matt i 2 trekk har både ganske enkle og noe vanskeligere oppgaver med mange ulike temaer og mattbilder. Med dagens flora av ulike ratingtall på nettet og ellers passer nok det nye heftet bra til spillere på nivåer helt fra 800 til 1700.

Se eksempler på oppgavene i det nye heftet her

Alt læremateriellet i Sjakkskolen-serien er laget for å gi et bra tilrettelagt tilbud for sjakkundervisning på norsk i klubber, skolesjakkgrupper og andre steder, men også til familier og enkeltpersoner.

Hvert hefte har enkeltvis utsalgspris kr 42, og tilbys med gode rabatter ved kjøp av større antall som behøves for vellykket sjakkundervisning i grupper. Heftene tilbys blant annet gjennom Sjakkbutikken.no som har vært startet og drevet nettopp av Norsk Sjakkforlag ved Øystein Brekke, men nå drives av firmaet Sjakkbutikken AS.

Med vennlig hilsen
Norsk Sjakkforlag