BERGENSJAKK

Generalsekretær i Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund – annonse januar 2024

Kristine Marie Ganz, generalsekretær i Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund, har sagt opp sin stilling fra 1. juni 2024 da hun vil prioritere familien. Norsk sjakk trenger følgelig en ny generalsekretær, og stillingen er allerede utlyst:

Generalsekretær i Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund

Norges Sjakkforbund og Ungdommens SjakkforbundArbeidsgiver: Norges Sjakkforbund (NSF) og Ungdommens Sjakkforbund (USF)
Stillingstittel: Generalsekretær
Frist: 12.02.2024
Ansettelsesform: Engasjement

Nåværende generalsekretær fratrer 01.06.24, og vi søker derfor en etterfølger. Den felles generalsekretæren for Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund leder arbeidet på sjakkontoret i Oslo, som for tiden har 8 årsverk. Generalsekretær forbereder og deltar på styremøtene i begge forbund, og har ansvar for den løpende kontakten med klubber, kretser, utvalg, medlemmer og samarbeidspartnere. Stillingen innebærer også overordnet ansvar for de store samfunnsprosjektene SkoleSjakken og Sjakk & Samfunn.

Vi ser etter en person med høyere utdanning, erfaring fra arbeid i organisasjoner, og gjerne leder- og prosjekterfaring. God kjennskap til sjakkspillet er en fordel. Stillingen fordrer kandidater med høy arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner. Norges Sjakkforbund er for tiden et profilert forbund med et stort potensial. Evne til å skape gode relasjoner internt i forbundene og eksternt i samfunnet er viktig, samt å utvikle og gi retning ut ifra medlemmenes og styrenes ønsker.

Stillingen er en åremålsstilling på 3 år. Stillingen er en særlig uavhengig stilling, og den innebærer noe arbeid utenom vanlig arbeidstid.

Generalsekretær rapporterer til styrene i NSF og USF

Les hele stillingsannonsen hos Finn.no