BERGENSJAKK

Informasjon fra Oslo og omegn Sjakkrets – januar 2024

Oslo og omegn Sjakkrets informerer:

Oslo og omegn Sjakkrets

Styret i Oslo og omegn Sjakkrets ønsker å bruke midler på kretsmesterskap og andre arrangementer som kommer flest mulig av kretsens medlemmer til gode, men er også åpen for å støtte andre aktiviteter, som for eksempel representasjoner og nye tiltak og stunts som iverksettes på klubbenes initiativ.

Det arrangeres hvert år kretsmesterskap i langsjakk, hurtigsjakk og lynsjakk. Det ønskes fortrinnsvis å arrangere KM i langsjakk i 1. halvår, og KM i lynsjakk og hurtigsjakk i 2. halvår.

Kretsen støtter disse turneringene økonomisk, med inntil kr 10.000 for KM langsjakk og kr 5.000 for KM lyn- og hurtigsjakk. Klubber i kretsen er velkomne til å søke om å få arrangere disse mesterskapene.

Oslo og omegn Sjakkrets gir også oppstartsstøtte på inntil kr 2.500 til nye sjakklubber tilsluttet kretsen og Norges Sjakkforbund. Oppstartsstøtten skal utelukkende benyttes til sjakkutstyr.

Oppstartsstøtten utbetales kun til nye klubber. Oppstartsstøtten krever at klubben er registrert med minimum 5 medlemmer i Norges Sjakkforbund gjennom Oslo og omegn Sjakkrets.

Enkel søknad om støtte til mesterskap og annet sendes styret i Oslo og omegn Sjakkrets v/styreleder. Se kontaktinformasjon på oslosjakk.no.

Vi minner også om at Oslo og omegn Sjakkrets fyller 100 år i 2025. I den forbindelse har kretsen startet en spleis til inntekt for utgivelse av kretsens historie. De som bidrar til utgivelsen vil bli nevnt i Tabula gratulatoria, eventuelt en egen side med VIP-givere. Vi har 16 givere hittil!
Link til spleisen: www.spleis.no/project/345307.

Med vennlig hilsen
Espen Løken
Styreleder