BERGENSJAKK

Langhelg med Fide-ratet sjakk i Bergen – mai 2022

Langhelg med Fide-ratet sjakk i Bergen
12. – 15. mai 2022

Tre kretsmesterskap i Vestland sjakkrets12. – 15. mai 2022 spilles det hele tre kretsmesterskap i Bergen og omegn. Turneringene inngår i Norges Grand Prix og er åpne både for voksne og barn med medlemskap i klubb/Norges Sjakkforbund.

Ballet åpner med KM i lynsjakk på torsdagen. Så er det KM i langsjakk fra fredag til søndag, og KM i hurtigsjakk på lørdagskvelden. Totalt kan du spille 20 Fide-ratede partier i løpet av en helg.

Lynsjakken spilles på Sotra med Sotra Sjakklubb som arrangør. De to andre turneringene arrangeres av Søråshøgda og spilles på Fagskulen Vestlandet i Bergen sentrum. Det vil bli liveoverføring av 12 partier i langsjakken.

Spørsmål? Kontakt ole.valaker@gmail.com.