BERGENSJAKK

Oppgradering av Turneringsservice – mars 2022

Vi har mottatt følgende fra Norges Sjakkforbund:

Oppgradering av Turneringsservice

Norges SjakkforbundTurneringsservice (TS) er nå klar med en ny versjon tilgjengelig for nedlastning. Oppgraderingen er nødvendig for å ivareta personvernhensyn. I den nye versjonen vil alle medlemslister være kryptert, og det er også lagt inn automatiske rutiner for å slette eventuell sensitiv informasjon etter avslutningen av en turnering.

Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund har bidratt finansielt for å oppgradere TS, så om du allerede har versjon 6.6 av TS (kjøpt februar 2020 eller senere) så kan du oppgradere versjonen du har gratis. Om du har eldre versjon av TS, så må du oppgradere lisensen.

Alle som skal benytte seg av medlemsdata til turneringer må derfor oppgradere TS snarest for å fortsatt ha tilgang til dette.
Det er mulig å oppgradere TS underveis i en pågående turnering.

Norges Sjakkforbund