BERGENSJAKK

Carlsen spiller Katara International Chess Tournament 2021

Katara 2021I dag er det finalespill i Katara International Chess Tournament 2021 på Lichess. Dette er en bulletturnering hvor betenkningstiden er 1 minutt uten tillegg. GM Magnus Carlsen vant tilsvarende turnering i 2020 og deltar også i år.

Det er 16 deltakere som spiller cup. 14 av disse kommer fra to kvalifiseringsturneringer søndag 20. juni. De meste kjente navnene er GM Vladislav Artemiev (RUS), GM Dmitry Andreikin (RUS), GM Ray Robson (USA), GM Sergei Zhigalko (BLR) og GM Andrew Tang (USA). I tillegg kommer Carlsen og enda en invitert spiller som ikke er offentligjort ennå.
Les mer om kvalifiseringen hos Lichess.

Spillestart er onsdag kl. 17.00 norsk tid. Partiene kan følges hos Lichess på Twitch eller YouTube.