BERGENSJAKK

Hele Norge spiller Von Doren Sunday Blitz

Sjakkbaren The Good Knight lanserer onlineturneringen Von Doren Sunday Blitz online, som spilles på Lichess de åtte neste søndagene (22. mars – 10. mai).

Hele Norge spiller Von Doren Sunday Blitz

Von Doren Sunday Blitz OnlineSiden The Good Knight er stengt og alt er trist, lanserer vi en gratis online sjakkserie for norske spillere, Von Doren Sunday Blitz online.

Vi ønsker å lage den største onlineturneringen noen gang i Norge: bli med når hele Norge spiller Von Doren Sunday Blitz!

De åtte neste søndagene spilles det i tre grupper (rating 0-1600 | 1600-2000 | 2000+ ). Hver gruppevinner sammenlagt vinner en flott klokke fra Von Doren – Fine Timepieces!.

Vi vil også ha premier hver spillekveld og tilfeldig trekning av premier blant alle som spiller alle åtte søndagene. Vi vil også forsøke å sette opp egne ratingpremier, men gitt at dette har blitt til så fort ber vi om forståelse for at de ikke publiseres før turneringen starter.

Slik blir man med:

  1. Meld deg inn på Lichess.org eller logg inn
  2. Meld deg inn i laget The Good Knight på Lichess
  3. Meld deg inn på Discord og skriv hvilket nick du har på Lichess og navnet ditt slik at vi kan lenke det opp mot totallista til Von Doren.
  4. Delta i en av spillegruppene som finnes på TGK-siden på Lichess
  5. Samle poeng hver søndag. Spilleren med mest poeng i hver spillegruppe vinner hver sin topp-premie fra Von Doren – Fine Timepieces

For å få eventuelle pengepermier må man være norsk og ha Vipps.
Merk at man ikke kan spille i en ratinggruppe om man ikke har spilt nok partier først, så hvis man er under 1600 bør man spille noen partier og få en rating uten spørsmålstegn bak først.

Mer informasjon kan finnes på Facebook.

Så langt har minst 6 klubber sagt seg villig til å sponse turneringen med 300 kr hver. Alt som kommer inn går uavkortet til premier.
Klubber eller andre som ønsker å bidra kan vippe til arrangør Kristoffer Gressli på telefon 46 55 44 22. All info om hvem som bidrar, hvor mye som blir premiert i hvert turnering osv blir publisert på goodknight.no.

Kristoffer Gressli
The Good Knight
goodknight.no