BERGENSJAKK

Nytt om Landsturneringen 2024, NM på Storefjell

Arrangørene av Landsturneringen 2024 informerer:

Velkommen til NM på Storefjell!
28. juni – 6. juli 2024

Landsturneringen i sjakk 2024Det ser ut til å bli stor deltagelse i årets NM i sjakk, Landsturneringen 2024, på Storefjell Resort Hotel fra fredag 28. juni til lørdag 6. juli.

I skrivende stund har vi allerede 425 påmeldte spillere.
Det er mulig å melde seg på helt til få timer før spillestart. Startkontingent er kr 500 i klassene fra mikroputt til junior og kr 950 i øvrige klasser. Betales til Buskerud Sjakkrets, bankkonto 0530.29.81967 med melding om spiller(e) og klasse(r). Normalt er det 100 kroner dyrere etter 20. mai, men denne fristen har vi forlenget til 31. mai.

I Eliteklassen er det ingen startkontingent og derimot høye pengepremier. 1. premie er kr 100.000 pluss kongepokal. Men påmelding til Eliteklassen er åpen bare fram til 1. juni, hvoretter Norges Sjakkforbund tar ut spillere og reserver til klassen.

Storefjell Resort Hotel ligger på Golsfjellet, 20 km fra Gol stasjon på Bergensbanen og 40 km fra Leira/Fagernes. Det er fortsatt flere overnattingsmuligheter nær hotellet. Se, og følg gjerne med på nettsiden www.sjakknm24.no/overnatting, pluss ta gjerne egne kontakter i området.

Det er også planlagt direkte-buss fra Gardermoen fredag 28. juni kl 16:30 og retur lørdag 6. juli kl 17:15. Påmeldingsfristen til buss er nå forlenget til 30. mai. Bestilling gjøres på e-post til oystein@sjakkforlag.no. Vi trenger noen flere påmeldinger for å opprettholde dette busstilbudet.

Hjertelig velkommen til et ekstra flott – og sosialt – NM i sjakk på Storefjell, 1001 meter over havet.

Hilsen Buskerud Sjakkrets / NM-komiteen
Roger Løvaas, leder
Øystein Brekke, nestleder
www.sjakknm24.no