BERGENSJAKK

NM i Fischer Random 2022

Anders Nilsson Aure vant NM i Fischer Random
Anders Nilsson Aure vant NM i Fischer Random
(Foto: Anniken Vestby fra Landsturneringen 2019)

NM i Fischer Random ble spilt i Drammen lørdag 29. oktober med Konnerud Tempo som arrangør. Turneringen skulle egentlig gått over to dager, men det lave deltakertallet gjorde at man ble ferdig på lørdagen.

Etter fem runder sto Anders Nilsson Aure, Leon Simula og tysk/ukrainske Tykhon Cherniaiev igjen med 4 poeng. Disse avga bare poeng innbyrdes, og kvalitetspoengene var derfor helt like. Dermed gikk førsteplass og NM-tittel til spilleren med lavest rating. Dette var Aure fra arrangørklubben. Klubbkamerat Simula tok andreplassen, mens førsterangerte Cherniaiev måtte nøye seg med tredjeplass.

NM i Fischer Random 2022           
1. Anders Nilsson Aure Konnerud Tempo 4.0/5
2. Leon Simula     Konnerud Tempo 4.0
3. Tykhon Cherniaiev  GER       4.0
(6 deltakere)