BERGENSJAKK

Sotra vinnere av Vestlandsserien 2021-22

Fra kampen mellom Sandnes og Sotra
Fra kampen mellom Sandnes og Sotra
(Foto: Sandnes Sjakklubb)

Sotra SjakklubbSotra Sjakklubb er vinnere av Vestlandsserien 2021-22 etter seier 3½-1½ mot Sandnes Sjakklubb i sonefinalen. Denne ble spilt i Sandnes lørdag 20. august. Sotra hadde kvalifisert seg fra Vestlandsserien Nord og Sandnes fra Vestlandsserien Sør.

Sotra hadde høyere ratingsnitt og tre hvite på fem partier. Det var derfor ikke overraskende at kampen endte som den gjorde. Se Sotrasjakk.no for partier og individuelle resultater.

Sotra har nå fått plass i eliteseriekvalifiseringen som spilles 9-11. september. De andre lagene er OSS (Østlandet), Aalesund (Midt-Norge) og Bodø (Nord-Norge). Alle møter hverandre en gang over 6 bord og de to beste lagene rykker opp til Eliteserien.