BERGENSJAKK

Sjakkhistorisk Forum på Facebook

Sjakkhistorisk forum melder at foreningen nå også kan finnes på Facebook:

Sjakkhistorisk Forum på Facebook

Sjakkhistorisk ForumForum for Sjakkhistorie er Facebook-forlengelsen av Sjakkhistorisk forum, ei gruppe for sjakkhistorieinteresserte som har eksistert siden 2011.

Som seg hør og bør, har vi en egen nettside. Den oppdateres ikke så ofte. Det er dog ikke så viktig, da det tross alt er historie som er interessen. Så jo eldre materialet blir, jo mer historisk er det.

Det er svært mye lesestoff samlet på disse sidene. Den ivrige student bør derfor ha lesestoff for et par år framover, også om vi ikke legger til mer i mellomtida. Og bare så det er sagt: Det fins ingen vei utenom disse sidene (og boka til Øystein Brekke) om en vil kjenne (norsk) sjakkhistorie.

Hilsen Morten Lilleøren
Sjakkhistorisk forum