BERGENSJAKK

Tom Jenkins Cup 2021

Abdrlauf vant Tom Jenkins Cup
Abdrlauf vant Tom Jenkins Cup
(Foto: Tom Eriksen – Fagernes 2020)

OSSOslo Schakselskap arrangerte hurtigsjakkturneringen Tom Jenkins Cup 9-11. september. Tom Jenkins, som gikk bort i mai, var æresmedlem både i OSS og i Norges Sjakkforbund. Etter ønske fra Jenkins markerte turneringen gjenåpningen av klubben etter Covid-19-pausen.

Det var svært jevnt i kampen om førsteplassen. FM Elham Abdrlauf, IM Lars Oskar Hauge og FM Anders Hobber tok alle 7½ poeng på 9 runder. Abdrlauf hadde best kvalitetspoeng og endte øverst på tabellen. FM Ward Altarbosh ble nummer fire, et halvpoeng bak trioen i toppen.

Les mer om turneringen hos OSS.

Tom Jenkins Cup             
1. FM Elham Abdrlauf  Nordstrand 7.5/9
2. IM Lars Oskar Hauge OSS     7.5
3. FM Anders Hobber   Vålerenga  7.5
4. FM Ward Altarbosh  OSS     7.0
5. IM Atle Grønn    OSS     5.0
(22 deltakere)