BERGENSJAKK

Mosjøen sjakklubb støtter Simen Agdestein i presidentvalget

Her er en ny støtteerklæring til Simen Agdestein i presidentkampen mot Morten L. Madsen:

Mosjøen sjakklubb støtter Simen Agdestein
av Torger Nilsen

Morten L. Madsen har vært president i Norges sjakkforbund i fem år. Valgkomiteen har foreslått gjenvalg. For litt over en uke siden ble det kjent at Molde sjakklubb vil fremme benkeforslag på Simen Agdestein som ny president. Dette er uten tvil den saken på kongressen det hersker størst spenning rundt.

Etter at Simens Agdesteins kandidatur ble kjent, har Mosjøen sjakklubb hatt en prosess i klubben om hvem vi burde støtte. Vi gir nå vår fulle støtte til Simen Agdestein. Vi mener at han er den rette til å lede Norges Sjakkforbund videre og tror han vil virke samlende for norsk sjakk.

Les hele saken hos Mosjøen sjakklubb.