BERGENSJAKK

To NM i Drammen i november 2020

Neste måned blir det spilt to norgesmesterskap i Drammen:

To NM i Drammen i november 2020

NM i hurtigsjakk for seniorer og NM i FischersjakkKonnerud sjakk-klubb skal i november arrangere to NM i Drammen.

Det første blir NM i hurtigsjakk for seniorer 21. – 22. november. Dette spilles på Scandic Ambassadeur Hotell, som er godt kjent med sjakkspillere etter mange større arrangement her de siste årene.
Arrangøren legger til rette for godt smittevern i samarbeid med hotellet og håper mange norske sjakkspillende seniorer tar turen til Drammen denne helgen. Det er avtalt gode priser på helpensjon med 1280,- for enkeltrom og 750,- pr. person i dobbeltrom.
Turneringsavgiften ligger som tidligere og betaling og registrering gjøres i TS eller mail/telefon med turneringsleder Roger Løvaas.

28. – 29. november arrangeres NM i Fischersjakk. Her er det foreløpig veldig usikkert med påmeldinger og arrangøren har derfor valgt å legge dette til sitt spillelokale på Konnerud. Konnerud kino og bydelshus har huset flere NGP turneringer tidligere og vil denne gang stå klart til å motta Fischerspillere. Dersom påmeldingen nå øker i stor grad vil vi vurdere å flytte spillelokalet, men da vil det komme tydelig beskjed.
I denne turneringen vil også arrangøren ha betaling og registrering i forkant.