BERGENSJAKK

Sjakklinje på Grenland folkehøgskole

Neste år starter Norges første sjakklinje på en folkehøgskole:

Sjakklinje på Grenland folkehøgskole

Grenland folkehøgskoleGrenland folkehøgskole vil fra og med høsten 2021, som eneste folkehøgskole i Norge, åpne sin egen sjakklinje. Unge spillere rundt 18-22 år vil her få en gylden anledning til et skoleår hvor man kan satse for fullt på sin lidenskap.

Trenere på sjakklinjen vil være brødrene Kjetil A. Lie og Espen Lie, som begge befinner seg i Norgeseliten. Begge har pedagogutdanning, og har i mange år jobbet tett på unge sjakkspillere både individuelt og i grupper. Det sjakkfaglige opplegget vil differensieres for best mulig utbytte, og trenerne vil være tett på hver utøver for å jobbe med personlig utvikling.

Grenland folkehøgskole er stasjonert i Porsgrunn, og er i nær forbindelse til de lokale klubbene Porsgrunn sjakklubb og Grenland Sjakksenter, som samarbeider om sine klubbkvelder. Elever ved Grenland folkehøgskole vil kobles tett på det lokale miljøet, og det vil også opprettes samarbeid med Telemark Toppidrett Gymnas, og sjakklinjen der.

Opptaket starter 1. februar, men man kan søke gjennom hele året.
For utfyllende informasjon om tilbudet kan du gå til følgende side: https://grenland.fhs.no/sjakk/.

Du kan også lese om tilbudet her: https://www.folkehogskole.no/skole/grenland/sjakk.

Interesserte spillere bes ta kontakt med Kjetil A. Lie på følgende adresse: kal@grenlandsjakksenter.no.