BERGENSJAKK

Lansering av Sjakktorget.no

I dag åpnet Sjakktorget.no, Øystein Brekkes nye nettbutikk for brukt sjakklesestoff:

Det nye Sjakktorget.no

SjakktorgetSJAKKTORGET.NO åpner tirsdag 22. september som Norges første spesialbutikk for brukte sjakkbøker, tidsskrifter, bulletiner osv. Den drives av Norsk Sjakkforlag ved siden av og sammen med Sjakkbutikken.no.

Sjakktorget.no starter opp med cirka 650 forskjellige produkter og kommer med flere nye etterhvert. Bakgrunnen for Sjakktorget.no er dubletter samlet av Øystein Brekke, og senest etter kjøp i fjor av samlingen til nylig dessverre avdøde Anker Aasum i Halden.

Nye Sjakktorget.no bør gi en god mulighet til å utvide og supplere sjakksamlinger på en hyggelig måte og til overkommelige priser.

Fysisk kvalitet på produktene er «gjennomsnittlig brukt», men i praksis fra ubrukt til godt brukt. Bildene i nettbutikken gir forhåpentligvis et noenlunde riktig inntrykk. Det er vanlig returrett.

En åpningskampanje i resten av september er 10% rabatt på samlede kjøp på minst kr 500 på Sjakktorget.no. Rabatten legges inn av butikken før fakturering.

Det er bare å klikke på kjøp slik som på Sjakkbutikken.no. Ved kjøp begge steder med kort tid imellom vil det bli søkt samlet utsending med så lav porto som mulig.

Et flertall av produktene på Sjakktorget.no er det bare ett eksemplar av, men mange har også minst to eksemplarer. Generell epost også til Sjakktorget.no er post@sjakkbutikken.no.

Vi håper at mange finner godt sjakkstoff å glede seg over!

vennlig hilsen
Øystein Brekke
Sjakktorget.no og Sjakkbutikken.no