BERGENSJAKK

Ny turneringsserie: Norge på langs

Neste uke starter turneringsserien Norge på langs på Lichess etter forslag fra Mosjøen Sjakklubb.

Norge på langs

Norge på langsDet blir turnering på Lichess hver kveld fra klokka 19.00. Hver av klubbene som deltar holder en kveld hver som åpen klubbkveld på nett. Format og varighet varierer litt fra klubb til klubb. En gang i måneden er det trekning av premier. Molde Sjakklubb vil f.eks. trekke gratis deltakeravgift til Rosecupen Grand Prix (16. – 18. oktober) hver torsdag.

Det spilles i to grupper (A og B) over og under 1600 i rating. Det er lov for spillere under 1600 å delta i gruppe A, men ikke andre veien.
Google-kalenderen er oppdatert for første uke, men vil etterhvert bli oppdatert en måned fram i tid: kalender.

Det blir lagt ut stream av toppbordene flere av kveldene, og arrangøren håper å få til både live-kommentering og åpne etteranalyser med sterkere spillere etterhvert.

Følgende klubbene har blitt med så langt:

Arrangøren håper flere klubber vil støtte opp om turneringskonseptet ved å dele turneringskalenderen. Ta gjerne kontakt med en av klubbene over man ønsker å dele en åpen klubbkveld på nett mellom to eller flere klubber.

Først ute er Mosjøen Sjakklubb mandag 1. juni etter formatet 7 minutter + 4 sekunder med mulighet til berserk.

Det er gratis å delta og alle som vil spille er velkommen! Det eneste som kreves er at spillerne må oppgi navn og gjerne klubbtilhørighet ved innmelding i gruppen Norge på langs på Lichess.