BERGENSJAKK

Crowdfunding av Turneringsservice

Norskutviklede Turneringsservice dominerer totalt markedet for turneringsadminstrasjon i Norge, mens det ellers i Europa er Chess-Results som er markedsleder.

Turneringsservice har blitt såpass populært at det er problemer med kapasiteten ved store mesterskap. Olga Dolzhykova har tatt initiativ til en innsamlingsaksjon for oppgradering av Turneringsservice:

Crowdfunding av Turneringsservice

TurneringsserviceVi har alle opplevd i det siste at TurneringsService har problemer under store mesterskap på grunn av lav kapasitet. Dette er jo veldig frustrerende både for arrangørene og spillerne. Samtidig må vi huske at TS er på en måte et «hobbyprosjekt» som har aldri vært kommersielt.

Jeg har veldig mye respekt for alle ildsjeler og alt frivillig arbeid som gjøres i Norge for sjakken og bøyer meg i støvet for Harald Heggelund som (alene!) laget et flott og enkelt turneringsprogram som vi alle har brukt i mange år. Jeg synes det er på tide å ta litt aksjon sammen i denne retningen for å støtte utvikleren og ikke bare sitte og klage at «TS funker ikke».

«On the bright side», det er spennende at vi er så mange nå som spiller i turneringer, så mange at TS trenger kraftig oppgradering 😀

Jeg har tatt initiativet og har laget et «crowdfunding» prosjekt for å samle det nødvendige beløpet. Håper at mange vil bidra, både arrangører og enkelte spillere, og at vi får til dette her sammen!

Du finner innsamlingsaksjonen hos GoGetFunding.

Hilsen
Olga Dolzhykova