BERGENSJAKK

Nordstrand Sjakklubbs Høstturnering 2019

Nordstrand Sjakklubb i Oslo avsluttet nylig sin Høstturnering.
Espen Løken rapporterer:

Nordstrand Sjakklubbs Høstturnering 2019
Jussi Dyrnes vant Høstturneringen i Nordstrand
Jussi Dyrnes vant Høstturneringen i Nordstrand
(Foto: Nordstrand Sjakklubb)

Nordstrand SjakklubbNordstrand sjakklubb arrangerte Høstturnering over 11 runder med hele 52 deltagere.

Formann i klubben – Jussi Dyrnes stakk av med seieren med 8.0 poeng på 11. runder. På annenplass kom Andreas Tenold også med 8.0 poeng, men med svakere kvalitet. Andreas slo Jussi i innbyrdes oppgjør i siste runde. På tredje plass kom Cornelius Kvendseth med 7.5 poeng og på fjerdeplass Tor Gulbrandsen.

Eneste spiller som gikk ubeseiret gjennom turneringen var Thoralf Barstad som tok en fin 5 plass med 7.5 poeng. Thoralf hadde mulighet til turneringsseier med vinst i siste runde, men det endte med remis mot Espen Løken etter et langt parti med over 80 trekk i et jevnt dronningsluttspill.

Beste ratingprestasjoner sto Victor Nygård Løvåsen og Yngve Mæhle Rekdal for med +100 ratingpoeng hver.