De tre beste i Bronstein Cup
De tre beste i Bronstein Cup:
Gullaksen, Martinsen og Riisem
(Foto: Tom Eriksen)

Sotra SjakklubbSøndag 27. oktober arrangerte Sotra Sjakklubb den 26. utgaven av hurtigsjakkturneringen Bronstein Cup.
Turneringen inngår i Norges Grand Prix 2019-2020.

Øyvind Riisem gikk til topps i A-gruppen med 5½ poeng av 6. Han ble med dette den første vinneren fra arrangørklubben Sotra siden 1995.
IM Eirik T. Gullaksen på andreplass tok 5 poeng, mens Stig K. Martinsen, WFM Anita Grønnestad og Afras Mansoor alle endte på 4 poeng.

Også i B-gruppen hadde vinneren 5½ poeng. Bjørn Instanes vant sine første fem partier og sikret deretter gruppeseier med remis i siste runde. Jørgen Sangolt ble nummer to med 5 poeng, mens Anna Ovidia Young på tredjeplass hadde 4½.

Se også omtale hos arrangøren Sotra Sjakklubb.
Alle partier i A-gruppen og toppbordene i B ble sendt direkte. Disse kan spilles gjennom hos Turneringsservice.