BERGENSJAKK

Innbydelse til NM for barn og ungdom 2019

Årets Norgesmesterskap i sjakk for barn og ungdom spilles i Skien 8-10. november. Arrangører er Brattås SKU, Klyve SKU og Kragerø SKU i samarbeid med Telemark Sjakkrets Ungdom.

Vi har mottatt følgende fra arrangørene:

Velkommen til NM i sjakk for barn og ungdom 2019

NM i sjakk for barn og ungdom 2019KJÆRE LEDERE OG UNGE SJAKKSPILLERE LANDET RUNDT!
Årets høydepunkt nærmer seg, nemlig Norgesmesterskapet for barn og ungdom 2019 som foregår i Skien fritidspark 8.-10. november. Se skienfritidspark.no for mer info om spillestedet.

ET ARRANGMENT FOR ALLE
Vi gleder oss til å motta flest mulig av dere til tre gøyale dager med sjakk i fokus fra morgen til kveld. Vi lager et arrangement som er tilrettelagt for alle sjakkglade barn og ungdom, samt deres familie og reisefølge.

STORT TILBUD AV AKTIVITETER
Vi kan garantere at NM for ungdom blir et høydepunkt for alle som deltar. Vi ønsker deltakere fra alle klubber i vårt langstrakte land. Det er enkelt å komme til Skien, som ligger kun 2 timers kjøring sydvest fra Oslo. Vi vet at NM for ungdom er en av de turneringene som gir størst utbytte sosialt og som inspirasjon for videre utvikling i sjakken.

Uformelle mini-turneringer forsøkes arrangert for de som blir raskt ferdig og ønsker seg mer sjakk, mange live-sjakkbord som kan ses direkte fra din elektroniske «duppedings», badeland og skøytehall, klatrehall og kafétilbud for å ha nevnt noe.

VI TRENGER DIN HJELP
Det er viktig at akkurat din klubb sender barn og ungdom til dette NM-arrangementet, det er jo gøy å være med i den største turneringen og møte andre folk fra hele landet til forskjell fra «det vanlige». Vi vil gjøre det vi kan for at dere skal få et opphold som knytter dere enda tettere sammen og som bringer med seg minnerike øyeblikk. Vi vil at sjakksporten skal vokse. Til det trenger vi din hjelp!

Vi håper dere vil spre budskapet om NM for ungdom 2019 til alle deres unge medlemmer på sosiale medier, nettside, medlemskvelder osv.

Se webportal for NM for ungdom på sjakknmforungdom.no.

Plattform for sosiale media blir lansert om kort tid, med morsomme filmsnutter 🙂

Send spørsmål på epost til Morgan Sagmo fra arrangementskomiteen eller turneringsleder Truls Jørgensen.

Påmelding gjøres i Turneringssevice.

Velkommen til årets høydepunkt for sjakkelskende barn og ungdom 2019!

Beste hilsen
Arrangmentskomitéen