BERGENSJAKK

Senior-EM 2018 i Drammen – påmeldingsfristen nærmer seg

Agdestein er førsterangert i Senior-EM
Agdestein er førsterangert i Senior-EM
(Foto: Rolf Haug | mattogpatt.no)

Meld deg på til EM for seniorer i Drammen!

Europamesterskapet for seniorer spilles i Drammen 3.-13. august med aldersklassene over 50 år og over 65 år. I begge aldersgrupper er det både åpen klasse og kvinneklasse. Alle medlemmer i Norges Sjakkforbund kan delta hvis de holder aldersgrensen (født 1968 eller tidligere | 1953 eller tidligere).

I skrivende stund er det 97 forhåndspåmeldte, og Norge har den førstrerangerte i begge de åpne klassene. I 50+ Open er GM Simen Agdestein (2581) klart høyet ratet, mens GM Leif Øgaard (2405) topper i 65+ Open foran IM Valentin Bogdanov (UKR 2356) og IM Nils-Gustaf Renman (SWE 2343).
Det er så langt ingen norske spillere i kvinneklassene.

Ordinær påmeldingsfrist (inkludert betaling) er mandag 25. juni. Etter denne dato øker startavgiften fra kr 1200 til kr 1400.

Les mer om Europamesterskapet for seniorer hos Sjakk.no.