BERGENSJAKK

Sjakkfestival i Skien med Magnus Carlsen

Carlsen kommer til Skien i juni
Carlsen kommer til Skien i juni
(Foto: Georgios Souleidis i GRENKE Chess Classic)

Grenland SjakksenterLørdag 30. juni arrangerer Grenland Sjakksenter ved GM Kjetil A. Lie og IM Espen Lie en sjakkfestival med Magnus Carlsen på Skien Fritidspark. Utenom Carlsen og brødrene Lie vil også GM Aryan Tari og IM Johan-Sebastian Christiansen delta på festivalen.

Det endelige programmet for festivalen er nå offentliggjort.
Arrangementet består av to deler:

  • Kl. 12.00-17.00: Diverse turneringer og annet, bl.a. en megasimultan
  • Kl. 18.00-21.00: Magnus Carlsen møter de som har kvalifisert seg. De kvalifiserte er blant annet håndplukkede talenter fra distriktet, vinnere av turneringene, tilfeldig uttrukkede turneringsdeltagere osv.

Arrangementet er åpent for sjakkelskere i alle aldre og av alle spillestyrker.
Inngang, uformell spilling og veiledning er gratis for alle. Det blir noe for enhver smak, med egne turneringer for barn, nybegynnere og klubbspillere. Pris for å delta i turneringene er kun kr. 50 totalt. Det er mulig å delta på to ulike turneringer for alle, med start henholdsvis kl. 13.00 og 14.30. Alle turneringsvinnerne vinner en plass til kvelds-eventet, og vil der få møte eller spille på lag med Magnus Carlsen i en eller annen sjakkdisiplin. I tillegg trekkes det ut et visst antall tilfeldige plasser til kvelds-eventet blant turneringsdeltakerne.
Påmelding gjøres på epost til el@grenlandsjakksenter.no.

Mer informasjon kan finnes på PDF-format her: Program | Flyer.