BERGENSJAKK

Informasjon fra Oslo og omegn Sjakkrets – mai 2024

Oslo og omegn Sjakkrets informerer:

Kretsmesterskap er terminfestet

Oslo og omegn Sjakkrets
Kretsmesterskap i langsjakk for Oslo og Omegn sjakkrets arrangeres av SK 1911

  • Fredag 27. – søndag 29. september 2024
  • 5 runder med betenkningstid 90 minutter + 30 sekunder pr. trekk
  • Spillested er Korsvoll skole i Oslo

Kretsmesterskap i lyn- og hurtigsjakk arrangeres av Stjernen

Vi minner også om at kretsen fyller 100 år i 2025. Kretsen vil da utarbeide et jubileumsprogram med aktiviteter for å fremme sjakkinteressen i kretsen. En av aktivitetene er utgivelse av kretsens histore. Vi har nå 35 givere i Spleisen til prosjektet.

Oslo og Omegn sjakkrets ønsker å ta vare på og dokumentere kretsens historie fra 1925-2025. 100 års sjakkhistorie i form av en jubileumsbok/festskrift. Kretsen har fått kretsens arkiv i fra Johs Kjeken. Dette vil bli digitalisert og tatt vare på for fremtiden. Øystein Brekke har stilt seg til rådighet til å utarbeide kretsens historie og han har også mye materiale, partier og bilder i fra kretsens arrangementer og turneringer. De som bidrar vil bli nevnt i Tabula gratulatoria eventuelt en egen side med VIP-givere.
Link til spleisen: www.spleis.no/project/345307.

Med vennlig hilsen
Espen Løken
Styreleder