BERGENSJAKK

NM for barne- og ungdomslag 2024 – dag 2

Fra andre dag i NM for barne- og ungdomslag
Fra andre dag i NM for barne- og ungdomslag
(Foto: Greveløkka Sjakklubb)

NM i sjakk for barne- og ungdomslag

Etter fire runder av Juniorklassen i NM i sjakk for barne- og ungdomslag har Bærum tatt en klar ledelse med 8 lagpoeng etter å ha vunnet alle sine fire kamper. Bak lederlaget er det jevnt, med Bergens, Hell 3, Alta, SK 1911U U20, OSSU 4 og Hamar SSU 1 alle på 6 lagpoeng.

I klassen for Barnelag gjenstår det to lag som har vunnet alle sine kamper. Dette er Søråshøgda hvit og Bærum, som skal møtes i femte runde. Tromsø 1 er på tredjeplass med 7 poeng, mens Dragulf Blå, NSKU BLÅ og 1911U Rook Rollers alle er på 6 poeng.

Dragulf AUSK Mikro topper Mikroputt med 8 lagpoeng foran 1911U Tactical Titans med 6. Disse to møttes allerede i første runde. På tredjeplass finner vi Molde U9 med 5 poeng, mens det er tre lag med 4 poeng.

Klassen for ungdomslag er den eneste hvor lederen har avgitt lagpoeng. Dette er Tromsø Ungdom, som topper tabellen med 7 lagpoeng foran Grenland Sjakksenter 3 og Gjøvik 1 med 5 poeng.

Se bilder fra andre dag av mesterskapet hos Greveløkka Sjakklubb på Facebook.

De to siste rundene spilles søndag planlagt start kl. 09.00 og 12.30. Resultater kommer hos Turneringsservice. Det blir direktesendte partier med 15 minutters forsinkelse.