BERGENSJAKK

Molde Hurtig NGP Februar 2024

Molde SjakklubbMolde Hurtig NGP Februar ble spilt på Molde videregående skole søndag 11. februar 2024. Turneringen hadde 27 deltakere og inngår i Norges Grand Prix 2023-24. Arrangør var Molde Sjakklubb.

Førsterangerte Charlie Benjamin Nettleton gjentok lørdagens prestasjon, og tok en klar førsteplass med 5½ poeng på 6 runder. Ole Gunnar Grinaker Prøis og Jonas Alexander Ingvaldsen var nærmest vinneren med sine 4½ poeng, mens Raphael Stuhaug og Mikita Shuldau hadde best kvalitetspoeng av en stor gruppe på 4 poeng.

Molde Hurtig NGP Februar           
1. Charlie B. Nettleton   Molde    5.5/6
2. Ole G. Grinaker Prøis  Molde    4.5
3. Jonas A. Ingvaldsen   Hell     4.5
4. Raphael L. M. I Stuhaug Kristiansund 4.0
5. Mikita Shuldau      Molde    4.0
(27 deltakere)