BERGENSJAKK

Oslo og omegn Sjakkrets fyller 100 år i 2025

Oslo og omegn Sjakkrets informerer:

Oslo og omegn Sjakkrets fyller 100 år i 2025

Oslo og omegn SjakkretsOslo og omegn Sjakkrets fyller 100 år i 2025. I den forbindelse har kretsen startet en spleis til inntekt for utgivelse av kretsens historie.

Oslo og omegn Sjakkrets ønsker å ta vare på og dokumentere kretsens historie fra 1925 til 2025. 100 års sjakkhistorie i form av en jubileumsbok/festskrift. Kretsen har fått kretsens arkiv fra Johs Kjeken. Dette vil bli digitalisert og tatt vare på for fremtiden.

Øystein Brekke har stilt seg til rådighet til å utarbeide kretsens historie, og han har også mye materiale, partier og bilder fra kretsens arrangementer og turneringer. Det blir omtale av kretsens klubber i boka. Format og omfang – A4 og ca. 200 sider.

De som bidrar til utgivelsen vil bli nevnt i Tabula gratulatoria, eventuelt en egen side med VIP-givere.

Link til spleisen: www.spleis.no/project/345307.