BERGENSJAKK

NM 2024 på Storefjell

Arrangørene av Landsturneringen i sjakk 2024 informerer:

NM 2024 PÅ STOREFJELL

NM i sjakk - Storefjell 2024

Storefjell Resort Hotel
Storefjell Resort Hotel

Landsturneringen 2024, NM i sjakk, holdes i perioden 28. juni – 6. juli i Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet midt i Sør-Norge. Hotellet har 300 gjesterom og over 4000 kvadratmeter konferanselokaler.

Nettsiden for mesterskapet finnes på adressen www.sjakknm24.no.
De viktigste opplysningene er også i folderen som vi delte ut til årets NM i sjakk i Oslo.
Programmet har enda flere sidearrangement enn vanlig. Nytt er også at klassen Senior 65 liksom Eliteklassen får bare enkeltrunder. Se programmet her.

Mesterskapet arrangeres av Buskerud Sjakkrets, i samarbeid med Norsk Sjakkforlag, og markerer at kretsen fyller 100 år i 2024. Kretsens leder Roger Løvaas er leder i arrangementskomiteen, med Øystein Brekke i Norsk Sjakkforlag som nestleder.

Arrangører og dommere varmer opp i en spillesal på Storefjell. Nærmest John Christian Hanssen hvit mot Roger Løvaas, dernest Nåkkve Kierulf mot Lise Løvaas og turneringsleder Henrik Sjøl mot Andreas Nibstad fra hotellet
Arrangører og dommere varmer opp i en spillesal på Storefjell. Nærmest John Christian Hanssen hvit mot Roger Løvaas, dernest Nåkkve Kierulf mot Lise Løvaas og turneringsleder Henrik Sjøl mot Andreas Nibstad fra hotellet

Det er allerede påmeldt 91 spillere. Påmelding skjer som vanlig i Turneringsservice. NB: Alle påmeldte innen 15. oktober 2023 får en ekstra sjakkbok som gave.

Vi har også økt premieringen. Det blir premier til minst en tredjedel i alle klasser, ikke bare til de ti beste. Hver klassevinner får pengepremie på kr 1500, i tillegg til de høyere pengepremiene i klassene Junior, Kandidat og Elite. I klassene kadett, lilleputt, miniputt og mikroputt er det gavekort i stedet for penger.

Et bredt overnattingstilbud kommer opp på nettsiden i tur og orden. I tillegg til hotellets egne NM-tilbud med halvpensjon har vi nå lagt ut et begrenset antall leiligheter på selve Storefjell og nabohotellet Kamben. Du finner overnattingstilbudene her.

Velkommen til kanskje tidenes NM i sjakk på et høyt nivå, 1001 meter over havet!

Hilsen NM-komiteen 2024