BERGENSJAKK

Hell Blitz Grand Prix 2023

Alexander Øye-Strømberg vant Hell Blitz Grand Prix
Alexander Øye-Strømberg vant Hell Blitz Grand Prix
(Foto: Tom Eriksen – Fagernes 2022)

Hell SjakklubbLynsjakkturneringen Hell Blitz Grand Prix ble spilt i Trondheim lørdag 10. juni, etter dagens runder i Hell Grand Prix. Turneringen hadde ni runder og inngår i Norges Grand Prix 2022-2023.

FM Alexander Øye-Strømberg gikk på et overraskende tap i andre runde, men vant alle sine andre partier og tok førsteplassen med 8 poeng. Martin Øksendal ble nummer to med 7 poeng, mens Edwin David og Christoffer Samuelsson begge endte på 6 poeng.

Hell Blitz Grand Prix            
1. FM Alexander Øye-Strømberg Hell 8.0/9
2. Martin Øksendal       Hell 7.0
3. Edwin David         Hell 6.0
4. Christoffer Samuelsson   Mo  6.0
5. Ingmund Bjørkan       Hell 5.5
(24 deltakere)