BERGENSJAKK

Økonomisk støtte fra Oslo og omegn Sjakkrets

Oslo og omegn Sjakkrets informerer om muligheter for økonomisk støtte:

Økonomisk støtte fra Oslo og omegn Sjakkrets

Oslo og omegn SjakkretsStyret i Oslo og omegn Sjakkrets ønsker å bruke midler på kretsmesterskap og andre arrangementer som kommer flest mulig av kretsens medlemmer til gode, men er også åpen for å støtte andre aktiviteter, som for eksempel representasjoner og nye tiltak og stunts som iverksettes på klubbenes initiativ.

I år støtter kretsen Landsturneringen i Oslo i regi av Stjernen.

Det arrangeres hvert år kretsmesterskap i langsjakk, hurtigsjakk og lynsjakk. Kretsen støtter disse turneringene økonomisk. Klubber i kretsen er velkomne til å søke om å få arrangere disse mesterskapene.

Oslo og omegn Sjakkrets gir også oppstartsstøtte på inntil kr 2.500 til nye sjakklubber tilsluttet kretsen og Norges Sjakkforbund. Oppstartsstøtten skal utelukkende benyttes til sjakkutstyr.

Oppstartsstøtten utbetales kun til nye klubber. Oppstartsstøtten krever at klubben er registrert med minimum 5 medlemmer i Norges Sjakkforbund gjennom Oslo og omegn Sjakkrets.

Enkel søknad om støtte til mesterskap og annet sendes styret i Oslo og omegn Sjakkrets v/styreleder. Se kontaktinformasjon på oslosjakk.no.

Med vennlig hilsen
Espen Løken
Styreleder