BERGENSJAKK

NM-turneringer i Drammen 2022-23

Informasjon fra Konnerud Tempo sjakklubb angående NM-turneringer

Konnerud sjakklubbKonnerud Tempo sjakklubb skal i høst arrangere flere NM-turneringer. Den første er helgen 29. – 30. oktober med NM i Fischer Random og 19. – 20. november NM i hurtigsjakk for seniorer. Denne gang legges disse to arrangementene til våre lokaler i Malmveien 15 på Konnerud. Grunnen til dette er ganske enkelt økonomi. Med økte priser på leie og en usikkerhet rundt påmelding har vi valgt å gjøre dette.
Det er noe tungt med transport opp fra byen, men kontakt oss på konnerudsjakk1@hotmail.com så finner vi løsning for dere som stiller uten bil.

På nyåret er vi imidlertid tilbake på Scandic Ambassadeur Hotell i Drammen sentrum for Åpent NM i lynsjakk den 6. januar og Åpent NM i hurtigsjakk 7. og 8. januar. I år starter vi lynsjakk en time tidligere, og som sist er markert betaling i Turneringsservice godkjent som registrering. Det skal da ikke behøve å oppstå køer, og vi skal være i gang som oppsettet sier klokka 18.00.

I januar har vi gode priser for helpensjon som bestilles hos hotellet. Enkeltrom koster 1270,- mens en seng i dobbeltrom koster 995,-. Vi håper å samle fullt hus og anbefaler å bestille og melde dere på snarest. Lunch og middag kan også bestilles hos hotellet for de som ikke bor der, senest 14 dager før turneringen.

Spørsmål kan rettes til organisator Løvaas på telefon 911 68 943 eller konnerudsjakk1@hotmail.com.