BERGENSJAKK

En måned til NM for ungdom 2021

Om en måned er det klart for NM for ungdom:

En måned til NM for barn og unge i Bergen!

NM i sjakk for ungdom 2021 i BergenDen største sjakkturneringen i landet på to år nærmer seg med stormskritt. Vi snakker om NM for ungdom 12.-14. november. Det er ventet et sted mellom 300 og 400 spillere i tillegg til mange ledsagere på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. Det er allerede mer enn 100 påmeldte.

Det skal kåres åtte norgesmestre, og samtlige deltakere vil få en spesiallaget premie. Du finner program, påmeldingsskjema og foreløpig deltakerliste på sjakkfest.no og i Turneringsservice.

Alle under 26 år kan delta i NM, men de må kvalifisere seg ved å spille kretsmesterskapet (eventuelt søke dispensasjon). Neste helg er den store KM-helgen rundt i landet, blant annet med KM i Vestland og i Rogaland lørdag 23. oktober, og Innlandet og Akershus på søndagen, mens Oslo har KM hele helgen. Møre og Romsdal og Vestfold og Telemark arrangerer sine KM den 30. oktober.