BERGENSJAKK

Masfjorden Lyn GP 2020

Premierte i Masfjorden Lyn GP
Premierte i Masfjorden Lyn GP
(Foto: Masfjorden Sjakklubb)

Masfjorden SjakklubbMasfjorden Lyn GP ble spilt på kveldstid lørdag 15. februar, etter tredje runde av Masfjorden Grand Prix. Det var 39 deltakere i turneringen, som inngår i Norges Grand Prix 2019-2020. Arrangør var Masfjorden Sjakklubb.

Kampen om førsteplass sto mellom de to høyest ratede, IM Erlend Mikalsen og IM Kjetil Stokke. Begge tok 9 poeng på 10 runder etter bl.a. en innbyrdes remis. Mikalsen hadde minimalt bedre kvalitetspoeng og tok dermed førsteplassen foran Stokke. FM Joachim Solberg på tredjeplass var halvannet poeng bak de to i toppen.

Masfjorden Lyn GP             
1. IM Erlend Mikalsen  Alta    9.0/10
2. IM Kjetil Stokke   Bergens   9.0
3. FM Joachim Solberg  Alta    7.5
4. Joakim Aasen     Haukås   7.0
5. Bo Skagen       Søråshøgda 6.5
(39 deltakere)