BERGENSJAKK

NM for barn og ungdom 2019 starter

I dag starter Norgesmesterskapet for barn og ungdom i Skien fritidspark. Arrangørene Telemark SKU, Brattås SKU, Klyve SKU og Kragerø SKU har sendt ut følgende informasjon:

Feberen man ønsker for sine barn –
NM sjakk for barn og ungdom i Skien

NM for banr og ungdom 2019Sjakkfeberen rammer barn som blir angrepet av Magnus Carlsens vidunderlige spill. Denne helgen samles hundrevis av barn og ungdom til duellering på sjakkbrettet når Norgesmesterskapet for barn og ungdom går av stabelen i Skien Fritidspark.

PULS I HUNDRE
Her møtes drøssevis av barn og ungdom, jenter og gutter som tilbringer minst like mange timer foran sjakkbrettet som gamere og fotball-ivrige ungdom. Vi kan love at hjertepulsen blir minst like høy som Ingebrigtsenbrødrene har når de løper.
Vi vil se smil, latter, tårer, glede og begeistring. Sjakk er spillet som samler, forener, skaper nye bånd og vennskap.

300 DUELLANTER
300 deltakere har allerede tegnet seg for duellering på sjakkbrettet i Skien Fritidspark 8. til 10. november. Det skal kjempes i åtte aldersklasser. To partier med hurtigsjakk og fire langsjakkpartier. Det blir lange dager med sjakk fra morgen til kveld. Akkurat slik disse barna ønsker det. Første parti starter fredag klokken 1700. Avslutning cirka klokken 1500 søndag.

24 LIVE-BRETT
Det sendes live-brett i alle klassene. Totalt kan man følge med på 24 brett live på Lichess, Akademisk, Chess24, ChessBase, ChessBomb, FollowChess og LiveChessCloud.

MER INFORMASJON
Vi publiserer oppdatert informasjon på vår Facebookside og hjemmeside.

HAR DERE SETT VÅRE FLOTTE NM-VIDEOER?
I forkant av NM for ungdom har vi laget to filmsnutter som vi håper virker inspirerende: video 1 | video 2.

Presseansvarlig Reidar Helliesen er tilgjengelig for spørsmål og ønsker.

Beste hilsen
Reidar Helliesen
Telefon: 47 06 96 34