BERGENSJAKK

Carlsen spilte simultan i Bergen

Carlsen med noen av simultanmotstanderne
Carlsen med noen av simultanmotstanderne
(Foto: Ole Valaker)

Simonsen Vogt WiigMagnus Carlsen spilte onsdag 15. februar simultan hos Grand Selskapslokaler i Bergen. Anledningen var 125-årsjubileumet til advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, en av Carlsens mest trofaste sponsorer.

Verdensmesteren møtte 15 motstandere. Blant disse var kjente navn som Håvard Lorentzen (skøyteløper), Lars Arne Nilsen (Branntrener), Roger Valhammer (byrådsleder) og Agnete Haaland (teatersjef). Av klubbspillere var det etter hva vi vet bare 13-årige Ariza Hina fra Søråshøgda Sjakklubb.

Ikke uventet vant Carlsen alle sine 15 partier uten problemer. Den som holdt ut lengst var OL-mester Lorentzen, som spilte 33 trekk.

Les med om Carlsens simultan hos Bergens Tidende.