BERGENSJAKK

Nytt om OSS International

OSS

Oslo Schakselskap melder at påmeldingen nå er åpnet til OSS International. Dette blir en åpen GM-turnering som tar opp stafettpinnen etter Sveins minneturnering som ble spilt for siste gang i fjor.

Turneringen spilles i OSS’ lokaler fra 22. til 26. juni 2018. Det er ikke plass til mer enn 68 deltakere, og arrangørene har valgt å sette en nedre aldersgrense på 15 år. Alle deltakere må dermed være født 2003 eller tidligere. Yngre spillere henvises til OSS Junior International, som starter umiddelbart etter GM-turneringen og spilles 27. til 30. juni.

Alle påmeldte til OSS International settes forløpig på venteliste for å sikre en passende mengde tittelspillere og nasjonaliteter. Foreløpig er det fire GMer og fire IMer på deltakerlisten. Høyest ratet er GM Tiger Hillarp Persson (SWE 2540), GM Aleksei Lugovoi (RUS 2531), IM Frode Elsness (2478) og GM Andrei Deviatkin (RUS 2467).

Arrangøren anbefaler alle interesserte å melde seg på snarest, da plasseringen på ventelisten senere kan bli avgjørende for om man får bli med i turneringen. Info om påmelding finnes her.