BERGENSJAKK

Chess for Ukraine

Chess for UkraineDet har dukket opp flere sjakkarrangementer som skal gi humanitær hjelp til Ukraina etter den russiske invasjonen:

  • I dag 2. mars kl. 18.00-24.00 spilles en lynsjakkturnering hos Chess24 med navnet Chess for Ukraine. Turneringen arrangeres i samarbeid med norske Flyktningehjelpen. Alle er invitert til å delta. IM Torstein Bae vil spille turneringen mens han kommenterer partiene sine på Flyktningehjelpens Facebooksider.
    Donasjoner til Chess for Ukraine kan gjøres her.

  • Det skal spilles en match over 10 langsjakkpartier mellom GM David Howell (ENG) og GM Nils Grandelius (SWE) i London. Matchen starter i dag kl. 15.00 og vil være en del av Chess for Ukraine. Partiene starter kl. 15.00 og kan følges med kommentarer hos Chess24.

Les mer om aksjonen hos Nettavisen.