BERGENSJAKK

To uker til jente og kvinne-NM 2022 i Bergen

To uker til jente og kvinne-NM i Bergen
– med fire sideturneringer!

NM for jenter og kvinner spilles på Rothaugen skole
NM for jenter og kvinner spilles på Rothaugen skole
Søråshøgda Sjakklubb er klar for norgesmesterskapene for jenter og kvinner på Rothaugen skole i Bergen 11.-13. mars 2022. Vinneren i eliteklassen får VM-billett og 20.000 kroner i reisestøtte. Det er egen hobby-klasse for voksne, og alle i begge turneringene får pokal.

I tillegg kommer stormester Frode Urkedal for å gå gjennom partier og spille simultan med deltakerne. Urkedal deltar i to av sideturneringene: Ratet lynsjakk på Sotra torsdag 10. mars og ratet hurtigsjakk på Rothaugen lørdag 12. mars.

Hele ballet starter med Superonsdag på Søråshøgda onsdag 9. mars. I tillegg blir det Barnas Grand Prix søndag 13. mars.

Kontakt Ole Valaker på e-post hvis du har spørsmål om turneringene.