BERGENSJAKK

Innbydelse til EikerBlitz Invitational 2021 RELOADED

Vi har mottatt følgende fra arrangørene av EikerBlitz Invitational, som ble spilt 21. desember 2021:

EikerBlitz Invitational 2021

Etter diskusjoner innad i styret, med Lichess, og med internasjonale dommere i sjakk så har styret i Eiker Sjakklubb besluttet at serverproblemene under turneringen ga såpass urettferdige utslag at vi kun betaler ut 70% av premiepengene og arrangerer en ny turnering 1. januar 2022 med tilsvarende premiepott.

Beklager til premievinnerne, det var en periode på 10-11 minutter underveis der serverne til Lichess fikk problemer på grunn av Agadmators «CakeDeFi»-turnering og vår turnering falt også ut. Dette førte til mange walkoverseire og -tap, og spillerne fikk problemer med å logge seg på igjen.

Dermed blir det en ny turnering EikerBlitz Invitational 2021 RELOADED på Lichess 1. januar 2022 kl. 16:00 – 18:30.

Invitasjon til ny turnering
Lenke til ny turnering: EikerBlitz 2021 RELOADED Arena

Hilsen
Eiker Sjakklubb