BERGENSJAKK

El Llobregat Open 2021

El Llobregat Open Chess TournamentSpanske El Llobregat Open Chess Tournament ble spilt like utenfor Barcelona fra 30. november til 8. desember 2021.

GM Nodirbek Abdusattorov (UZB 2646) gikk til topps med 7 poeng på 9 runder. Dette var samme poengsum som GM Murali Karthikeyan (IND 2630) og IM Pere Garriga Cazorla (ESP 2477) på de neste plassene. Den 17-årige turneringsvinneren regnes som et stort talent, og er nummer ni på verdensrankingen for juniorer.

Best av tre norske spillere ble ikke uventet IM Tor Fredrik Kaasen (NOR 2432), som akkurat nådde forventet score med sine 5½ poeng. Det ble tap mot tre sterke stormestre, men nesten full pott mot de lavere ratede motstanderne.

FM Andre Nielsen (2246) og Alexander R. Flaata (2061) tok hhv. 3 og 2 poeng. Begge er nok misfornøyd med dette resultatet.
Se alle de norske spillerne hos Chess-Results.