BERGENSJAKK

Felles visuell profil for NSF og USF

Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund innkaller til nettmøte kommende mandag:

Åpent møte om felles visuell profil for NSF og USF

Norges Sjakkforbund og Ungdommens SjakkforbundI forbindelse med arbeidet med fornyelse av sjakk.no, har Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund fått utarbeidet et forslag til en modernisert visuell profil for forbundene. Vi inviterer i den forbindelse til åpent møte for å presentere profilen, og ta mot deres tilbakemeldinger. Arbeidet er gjort i samarbeid med Metric som vil presentere deres tanker rundt profilen.

Mandag 16. august klokken 18:00.
Møtelenke: https://zoom.us/j/94173861498.

Den nye profilen vil inkludere maler for turneringsplakater, utstyr, materialer og lignende som også skal være tilgjengelig og lett kunne tas i bruk av klubbene. Vi tar gjerne mot innspill på hvilke type maler eller materiale dere trenger.

Velkommen!