BERGENSJAKK

Bergen Spillfestival 2021 starter torsdag!

Torsdag starter Bergen Spillfestival, som arrangeres fra 29. juli til 7. august:

Velkommen til Bergen Spillfestival!
av Ole Valaker

Bergen SpillfestivalLandsturneringen ble dessverre avlyst, men det kommer ikke til å skje med Bergen Spillfestival, som starter med lyn-NGP på torsdag.

Vi feirer 25 år og har masse sjakk på menyen. Liker du andre spill har vi også gaming, kort, quiz, rollespill, brettspill, Pokemon osv. Se hele programmet her.

Hvis du er i Bergen under festivalen, kan du delta i populære NM i cafesjakk, hansasjakkmesterskapet, Fischer Random eller NGP-turneringene i lynsjakk, hurtigsjakk og langsjakk. Vi har også gratis turnering for barn/unge og to dager med gratis begynnerkurs for barnefamilier.

GM Frode Urkedal stiller i NM i cafesjakk og hovedturneringen, og GM Simen Agdestein er med i hurtigsjakken og cafesjakken.

Ikke i Bergen? Bli med likevel 🙂

På Lichess er det fem turneringer på Team Bergen Spillfestival inkludert de uoffisielle NM-ene i bullet (gruppe A og gruppe B) og ikke minst lynsjakk og hurtigsjakk. Her er det fine pengepremier, bøker og mulighet til å vinne kurs/simultan med GM Urkedal. Dessuten har vi Bykampen og Fischer-turnering. Du finner alle nett-turneringene på team-forsiden på Lichess.

Vi har også samlet brukernavn / ekte navn på forumet. 300 medlemmer nå!