BERGENSJAKK

Mer fra Molde Sjakklubb om presidentvalget

Molde Sjakklubb utdyper årsakene til at de foreslo Simen Agdestein som president for sjakkforbundet:

Benkeforslag fra Molde Sjakklubb.
Utfyllende kommentarer fra leder.

av Tor Wetle Hoem

Vi har hatt mange personkonflikter i sjakken, ikke bare siden 2019, men til alle tider. Dette er gitt, med sjakkens mangfold. For oss handler ikke skiftet av president om det. Det handler om resultatene som er oppnådd, eller ikke oppnådd.

Benkeforslaget vårt kom litt sent, ideelt sett skulle det gått gjennom valgkomitéen. Men det var først etter en samtale med den nye generalsekretæren at jeg bestemte meg for å engasjere meg. Natlandsmyr hadde en ringerunde til klubbledere. Prisverdig, viktig og bra. Natlandsmyr skal selvfølgelig få vise hva han kan fremover, men som klubbleder og frivillig er jeg skeptisk til troen på de eksisterende prosjektene, og nye, startet opp av den forrige administrasjonen.

Les hele teksten på Molde Sjakklubbs Facebooksider.