BERGENSJAKK

Mer om presidentvalget 2021

Sittende sjakkpresident Morten L. Madsen utfordres av Simen Agdestein på Norges Sjakkforbunds kongress søndag 4. juli.
Her finner man intervjuer med de to kandidatene pluss et støtteinnlegg for Madsen:

Morten Madsen er sittende president i NSF, blir det en ny periode?
av Jan Sigmund Berglund, 28.06.2021

Morten Madsen ønsker å stille til gjenvalg

Norges Sjakkforbunds president gjennom de siste årene er Morten Madsen. Han blir som vi vet utfordret av sjakklegenden Simen Agdestein når kongressen skal gjøre sitt valg til ny president om bare seks dager. I går så vi at Simen svarte på en del spørsmål om hvor han ønsker at veien skal gå i de neste årene, og i dag kan vi se hva Morten sier om samme spørsmålene. PS: Morten har ikke sett Simens svar før han selv besvarte vår henvendelse.

Les intervjuet med Morten Madsen hos Tromsø Sjakklubb.

 

Kongress, Simen stiller som utfordrer og ønsker å bli ny president?
av Jan Sigmund Berglund, 27.06.2021

Simen Agdestein stiller til valg som president i NSF

Det er nå bare en uke til Norges Sjakkforbund har sin årlige kongress. Dette finner sted på digital plattform søndag 4. juli. En av de mest spennende tingene som skjer der i år, vil være valget på ny president. Valgkomiteen som har vært i sving peker på sittende president Morten Madsen. I de siste dagene har det imidlertid dukket opp en utfordrer. Molde Sjakklubb har kommet med benkeforslag, og de peker på selveste Simen Agdestein. Han er ikke uvillig, og kommer til å stille til valg. Dette synes vi her i Tromsø er spennende, og vi ønsker å vite mer om hva Simen tenker om både aktuelle og tidløse spørsmål når det gjelder sjakkorganisering. Så en liten gjeng i klubben har kokt sammen 10 spørsmål, og latt Simen få besvare disse.

Les intervjuet med Simen Agdestein Tromsø Sjakklubb.

 

Simen Agdesteins kandidatur
av Tom Eriksen, 27.06.2021

Jeg er av samme generasjon som Simen Agdestein, og har ikke tall på alle de gangene jeg har latt meg begeistre av hans prestasjoner som Norges fremste sjakkspiller fra han slo igjennom tidlig på 80-tallet og til lenge etter Magnus hadde overtatt den posisjonen. Det er derfor med den største respekt for Simen at jeg skriver dette forsvarsskriftet for min klubbkamerat i Sotra Sjakklubb gjennom snart 25 år, den sittende president Morten L. Madsen.

Les hele saken hos Sotra Sjakklubb.