BERGENSJAKK

Tre saker fra Sjakk.no – april 2021

De siste dagene er det lagt ut tre nye interessante saker hos Sjakk.no.
Vi bringer her et utdrag. Klikk på linken nederst i hver sak for å lese mer.

Ny bedriftsserie starter i september
27.04.2021

I september starter Norges Sjakkforbundet opp en ny bedriftsserie. Bedriftsserien kommer i stand etter flere henvendelser til sjakkontoret, spesielt etter pandemien har vi merket en stor pågang fra bedrifter som ønsker å spille sjakk sammen med kollegaer. Forbundet er veldig glade og takknemlige for interessen og er nå fullt i gang med planleggingen av et landsomfattende tilbud til bedrifter.

Les hele saken her.

 

Sparebankstiftelsen med støtte til sjakklærerkurs!
27.04.2021

Sparebankstiftelsen DNB har innvilget 500 000 kroner til at Norges Sjakkforbund kan sette i gang oppstarten av Akademi for unge sjakklærere. Kurstilbudet vil komme i gang høsten 2021 og være todelt. Kurs 1 vil lære å drive sjakkundervisning til nye spillere, og kurs 2 vil gi opplæring i å holde kurs for viderekommende sjakkspillere.

Les hele saken her.

 

Vil du jobbe med skolesjakk?
26.04.2021

Norges Sjakkforbund lyser ut en ny stilling for å følge opp vårt arbeid med sjakk i skolen.

I stillingen vil du ta del i forbundets arbeid med å følge opp arbeidet med sjakk som sosialt og pedagogisk verktøy skolen. Arbeidsoppgavene er variert, med både praktisk gjennomføring av skoleturneringer, utvikling av kursopplegg og arbeid med søknader og rapportering. Gjennom å arbeide med sjakk i skolen kan du være med å bidra til mestring og gode opplevelser for barn og unge.

Les hele saken her.