BERGENSJAKK

Tre måneder til Landsturneringen 2021

Om tre måneder spilles forhåpentligvis Landsturneringen i Bergen:

Tre måneder til Landsturneringen 2021

Landsturneringen 2021Om tre måneder er det tid for årets landsturnering i sjakk, som spilles på Sandsli i Bergen fra 2. til 10. juli 2021. Eliteklassen starter fredag 2. juli og de andre klassene lørdag 3. juli. Arrangører er Bergens Schakklub, Sotra Sjakklubb og Søråshøgda Sjakklubb.
Se hele NM-programmet her.

COVID-19
Det er mye usikkerhet rundt smitteverntiltak og vaksinering, og ting endrer seg hele tiden. Vi håper å kunne arrangere norgesmesterskapet som planlagt, men er avhengige av at smittesituasjonen bedrer seg og at det blir lettelser i tiltakene.

MELD DEG PÅ!
Arrangøren trenger å vite hvordan interessen for årets landsturnering er. Vi ber derfor om alle som har planer om å delta melder seg på. Det er ikke noe problem å trekke seg igjen senere. Eventuell innbetalt deltakeravgift vil bli refundert i sin helhet dersom mesterskapet må avlyses. Meld deg på hos Turneringsservice.
De høyest ratede så langt er stormestrene Hammer og Notkevich.

BESTILL HOTELL!
Hvis du ønsker å bo på NM-hotellet Quality Edvard Grieg bør du bestille. Det er satt av 150 rom til NM-pris fram til 21. mai. Etter denne dato må man betale full pris. Det er planlagt Friidretts-EM i Bergen 8-11. juli, noe som trolig vil gi økt etterspørsel etter hotellrom i NM-uken. Rom på Quality Edvard Grieg kan fritt avbestilles helt fram til ankomstdato ved bestilling innen 21. mai. Se NM-sidene for informasjon om priser og bestilling.

LANDSTURNERINGEN DIGITAL
Landsturneringen digital blir arrangert på Lichess to uker før NM. Her blir det kurs med elitespillere, simultaner og premieturneringer. Dette arrangementet er heldigitalt og ikke truet av smittevernregler.

MER INFORMASJON
Du finner mer informasjon om Landsturneringen 2021 på hjemmesidene og i Turneringsservice.